Advocats a Puigcerdà, MASSIP ADVOCATS, som experts en resolució de conflictes, assessorament jurídic i defensa davant de les administracions públiques i els tribunals.

El titular del despatx és Tomàs Torrent Palou, llicenciat amb Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1989 i llicenciat amb Ciències Polítiques i Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1992. Es va col·legià a Barcelona l’any 1992 on va exercir d’advocat en totes les branques del dret. Va començar a exercir com advocat l’any 1992, col.legiat a Barcelona i va obrir despatx propi amb altres companys actuant en totes les àrees del dret, davant les administracions públiques i els tribunals. A partir de l’any 2005 obre despatx a Puigcerdà.
Lourdes Rabat Bejarano és qui assumeix les tasques administratives i de comptabilitat del despatx. Llicenciada en treball social, diplomada en relacions públiques i postgrau per la Universitat Ramon Llull en mediació és qui porta a terme les tasques administratives i comptables del despatx.